Ciasto na ostatki. Sernikobrownie z wiśniami
/ Sernikobrownie z wiśniami /
Nawet jeśli nie dla siebie to dla kogoś, kto go
potrzebuje. Ciasto pewniak, będzie smakowało i ładnie się prezentowało. Chyba
moje ulubione. Nieskomplikowane do zrobienia i godne do podarowania.
A wy pieczecie coś w weekend? Podzielcie się chociaż
wieścią, bo pewnie o kawałek dla mnie będzie ciężko :)
Ja wymykam się na parę dni,w odwiedziny przyjacielskiego
wschodu Polski, jak się uda to przywiozę Wam jakieś ładne zdjęcia.
Tutaj znajdziecie przepis na boskie sernikobrownie:
http://taniecsmakow.blogspot.com/2012/06/sernikobrownie-z-truskawkami.html
http://taniecsmakow.blogspot.com/2012/06/sernikobrownie-z-truskawkami.html
Mmmmm.... pycha! :)))))
OdpowiedzUsuńTakie lubię najbardziej i do tego te wiśnie :)
OdpowiedzUsuńJustyna
Ach, sernikobrownie to pyszności! Wiśnie pasują do niego idealnie.
OdpowiedzUsuńwspaniałe ciasto na ostatki, ja po czwartkowym zasłodzeniu się pączkami nic nie piekę:)
OdpowiedzUsuńmniam ,ale super ciacho , cudowne ;d
OdpowiedzUsuńJuż uwielbiam o cistso! :D
OdpowiedzUsuńsprawdzone przepisy najlepsze :)
OdpowiedzUsuńświetne:) z wiśniami takiego jeszcze nie robiłam:)
OdpowiedzUsuńpysznie wygląda:) ja dzisiaj serwuje w swojej kuchni na deser ciasto czekoladowo pomaranczowe
OdpowiedzUsuńFaktycznie wygląda świeeetnie:)
OdpowiedzUsuńMuszę zrobić, nigdy nie robiłam, wygląda wspaniale! ♥
OdpowiedzUsuńPyszności!Zapraszam na mój raczkujący blog kulinarny:)
OdpowiedzUsuńJej, jak z najlepszej cukierni ;) U mnie jeszcze faworki są z Tłustego Czwartku xD
OdpowiedzUsuńSernikobrownie z wiśniami - moje ulubione :)
OdpowiedzUsuń...jak smakowicie wygląda ;D
OdpowiedzUsuńMiłego wyjazdu, a ciasto rewelacyjne:-)
OdpowiedzUsuńCudowne ciacho!
OdpowiedzUsuńPysznie się prezentuje :)
OdpowiedzUsuńNiestety ja idę w tym zakresie na tzw. łatwiznę i kupuję ciasto w ulubionej cukierni - Sowa. Ale wiosną na pewno wypróbuję, któryś z Twoich przepisów ;)
OdpowiedzUsuńPolecam, naprawdę, upiec samemu takie pyszne ciasto to podwójna rozkosz :D
UsuńMiałam okazję spróbować tą pyszność i gorąco polecam!
OdpowiedzUsuńNika